In urma cu mai bine de cinci ani, sora Laurei Lavric, Ecaterina Traian, a acuzat-o pe artista ca se prostitueaza in America. Artista si-a dat sora in judecata pentru calomnie si i-a cerut daune morale de 100.000 euro. Scandalul nu s-a aplanat nici pana in ziua de astazi. 

“Dupa tot ce a spus despre mine pe la televizor, Ecaterina tot incearca acum sa ne impacam.

Ii spun insa ca fara succes! Mi-a trimis diverse mesaje, dar eu nu i-am raspuns, am blocat telefoanele in asa fel incat sa nu mai primesc nimic de la ea. Avem termen la proces pe 11 septembrie, vom vedea atunci ce se va intampla. Eu imi doresc ca ea sa dovedeasca ce a spus despre mine, sa arate ca eu m-am prostituat. Am spus ca, atat cat traiesc, o sa ma judec cu ea, pentru ca mi-a distrus sufletul, nu o voi ierta nici pe patul de moarte”, a spus Laura Lavric, potrivit WOWbiz.ro. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Cum poti sa spui despre mine ca am facut prostitutie? Eu, pe vremea lui Ceausescu, am mers atat timp in strainatate.

Oare imi dadea cineva pasaport daca eram o golanca? Crezi ca nu se auzea lucrul asta? Nu se poate asa ceva! Si daca eram o vagaboanta, ea ar fi trebuit sa ma apere. Sa nu riste vreodata sa vina la usa mea”, a mai adaugat Laura Lavric.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si