Brooklyn Hutchinson, o fetita bolnava si ea de cancer, a avut o legatura puternica cu Bradley. Cei doi s-au imprietenit in timpul sedintelor de chimioterapie.

In timp ce ea inca lupta cu aceasta boala cumplita, micutul fan a incetat din viata.

Mama fetitei a declarat ca a fost devastata de aflarea vestii: „A fost tulburator sa o privesc. Mi-a spus <<Cum sa moara? Are doar 6 ani!>>”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Erau ca doi copii normali care se bucurau unul de altul la scoala. Cateodata, cand se jucau si radeau, uitau de chinurile prin care au trecut. Asta a facut unul pentru celalalt”, a mai spus mama fetitei, potrivit Daily Mail.

Bradley a fost mascota echipei Sunderland si s-a intalnit cu jucatorii lui preferati, stabilind o relatie speciala cu Jermain Defoe.

Bradley Lowery a fost diagnosticat cu neuroblastom in 2013. Mama sa, Gemma Lowery, declara, in decembrie 2016, ca niciuna din cele trei optiuni care i-au fost prezentate nu il va vindeca pe copil. S-au strans aproximativ 700.000 de lire sterline pentru ca Bradley sa fie tratat in SUA.

Clubul Everton a donat 200.000 de lire sterline in septembrie, cand Bradley a fost mascota la un meci cu Sunderland.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si