Scenele socante s-au petrecut in plina zi intr-un cartier londonez. Atacul a fost dat de trei barbati.

IOAN MANU, apropiat al victimelor: „Unul a ramas afara, doi au intrat inauntru cum se vede in postare”.

BATUTA IN FATA COPIILOR

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In imaginile de pe camerele de supraveghere din rulota se vede cum talharii intra peste femeie si cei doi copii. Unul dintre agresori se duce direct la sertare in timp ce altul se asigura ca femeia si copiii nu vor striga dupa ajutor. Cand observa ca femeia incepe sa se agite, talharul o bruscheaza, o loveste, ba chiar o tranteste la pamant. Mai apoi se intoarce catre cei doi copii si pare sa-i ameninte si pe ei. Dupa ce colegul sau a gasit ce cautau, talharii s-au facut nevazuti.

Talharii stiau ca in rulota se afla o suma mare de bani, dar si tigari. Nu de alta, dar un complice il rugase pe sotul femeii sa ii aduca tigari din Romania in urma unui anunt postat de familie pe internet.

De altfel, complicele talharilor chiar l-a chemat pe tatal copiilor la intalnire, pentru a se asigura ca in rulota raman doar persoane fara aparare.

TALHARII SUNT INCA LIBERI

Politia din Londra a analizat imaginile din rulota, dar si de pe alte camere amplasate in acea zona.

IOAN MANU, apropiat al victimelor: „Politia detine informatii in sensul ca stiu masina cu care au venit, cu care au plecat si traseul pe care l-au urmat”.

Deocamdata, politia britanica nu a reusit sa dea de urma hotilor. E motivul pentru care romanii din Anglia fac un apel catre cei care ii recunosc pe atacatori, sa ofere informatii la cea mai apropiata sectie de politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si