Valentin Baicoianu avea 32 de ani si a fost victima unei agresiuni dupa ce a incercat sa isi apere niste prietene de agresiunea unor scandalagii dintr-un autobuz din Constanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Iubita lui, Anastasia Zenovei, este devastata de durere si a postat un mesaj impresionant pe pagina sa personala de Facebook. "Lumina ochilor iti eram, ma iubeai si te iubeam in fiecare moment. As scrie un roman despre cat de frumoasa a fost dragostea noastra si cat de vesela. Mi-ai inveselit viata cu totul si doar langa tine voiam sa raman toata viata.  As scrie si as scrie, dar nu reusesc inca sa accept ca este adevarat. As spune lumii intregi ce om minunat am avut alaturi de mine.

Sufeltel drag, dorul de tine nu il poate sterge nimeni. Abia astept sa ajung in ceruri alaturi de tine", a scris tanara pe retelele de socializare.

Valentin s-a stins pe un pat de spital, la trei zile dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata si, in cadere, s-a lovit cu capul de o bordura. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si