Barbatul avea un trecut dificil, fiind condamnat pentru agresiune domestica, dupa ce a agresat cinci femei si un copil. Femeia cu care avea o relatie nu stia nimic despre trecutul sau, asa ca i-a permis sa aiba grija de copilul ei de 5 ani. In timpul unei excursii, baiatul si-a pierdut un pantof, lucru care l-a scos din sarite pe barbat.

Enervat la culme de acest lucru, acesta l-a batut pe baietel cu salbaticie, incat martorii au declarat ca au crezut initial ca e vorba despre o bataie intre doi luptatori profesionisti.

Lovit cu salbaticie, copilul plangea si isi cerea iertare: „Imi pare rau, imi pare rau”, spun cei care au asistat ingroziti la intreaga scena.

Citeste si: Caz incredibil in Romania. Un copil in varsta de 12 ani nu poate fi operat pentru ca mama lui nu isi da acordul. "Vor sa ii fure organele, nu sa il salveze"- Femeia l-a abandonat pe copil in 2007 intr-un centru de plasament

In loc sa il duca pe baietel la spitalul care se afla la o distanta de 5 minute, acesta l-a tarat pe strada, inainte de a lua un taxi spre casa, unde si-a atacat si iubita care incerca sa sune disperata la ambulanta, noteaza Daily Mail.  Doua ore mai tarziu, cand femeia a reusit in sfarsit sa cheme ajutor, baietelul murise. Era ranit din cap pana in picioare.

Barbatul a negat crima, insa chiar si asa a fost condamnat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

"Stiam ca a fost la inchisoare, insa a spus ca e nevinovat. Nu stiam nimic despre trecutul lui. Am fost atat de naiva. Am avut incredere in el. Nu mi-as fi imaginat ca ar fi in stare de asa ceva”, a povestit mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si