Autorul crimei este un tanar in varsta de 24 de ani, Lupu Madalin-Miki, care a fost arestat. El a dezvaluit anchetatorilor cum s-a produs tragedia, pas cu pas.

Acesta a ajuns la locuinta familiei Drambarean din Alba Iulia pentru ca nu avea bani sa isi continue drumul spre casa, la Botosani. Sperand ca va gasi bani sau alte bunuri de valoare, acesta a intrat prin spatele casei, unde s-a intalnit cu femeia in varsta de 80 de ani care lucra in gradina.

A lovit-o cu o piatra de gradina de decor de mai multe ori in zona capului si cu picioarele, noteaza adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia a cazut, iar criminalul in casa de unde a furat 4.300

lei, dar si mai multe obiecte. Aiic s-a intalnit cu fiul femeii, pe care l-a lovit cu salbaticie. Ranit grav, acesta a reusit sa se incuie in casa. Totul a fost descoperit abia dupa o zi, cand barbatul a anuntat autoritatile. Din cauza socului, acesta a stat ascuns in casa 22 de ore, fara sa ceara ajutor. Credea ca in orice clipa criminalul va intra in casa peste el.

Criminalul a fost prins la Botosani, unde a recunoscut totul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si