In toamna anului trecut, cunoscuta cantareata de muzica populara Niculina Stoican a acceptat sa preia functia de director al ansamblului folcloric "Maria Tanase" din Craiova, functie ocupata, de-a lungul timpului, si de rapsodul Constantin Enceanu sau de actrita Natasa Raab.  "Îmi doresc să aduc ansamblul la nivelul acela pe care îl merită! Mi-am dorit foarte tare să împrospătez imaginea Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”. Mi-am dorit să scot în evidenţă puterea acestor oameni de a face lucruri nemaifăcute şi nemaiauzite până acum.

Venind dintre ei, îi simţeam şi îi vedeam că pot şi că îşi doresc mai mult",  marturisea Stoican la preluarea mandatului.
Daca din postura de cantareata, Niculina Stoican incaseaza si 3-4000 de euro pentru un concert, pentru functia ei de la stat (ansamblul fiind subordonat Primariei Craiova) indragita interpreta primeste lunar in jur de 3600 de lei. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si