Doi indivizi au fost injunghiati, iar Jandarmeria a fost nevoie sa intervina.
Conform Gruparii de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritatile au fost alertate prin numarul unic de urgenta 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, in apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cutite si agresau doua persoane, au fost somati, imobilizati si incatusati, alti cinci-sase implicati in conflict reusind sa fuga.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cinci persoane au fost conduse la Politia Mamaia pentru continuarea cercetarilor, ei fiind acuzati de port ilegal de arma alba, tulburarea ordinii si linistii publice si vatamare corporala. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecti a fost dus la SCJU pentru acordarea de ingrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si