Decebal Fagadau a participat marti, la o intalnire organizata de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc in statiunea Mamaia, el  spunandu-le investitorilor prezenti ca intentioneaza ca de anul viitor toate parcarile din statiune sa fie cu plata.

“Pentru anul viitor, va anunt de pe acum, toate parcarile vor fi cu plata. Asa cum mergem, de exemplu, la Brasov, la Sibiu, la Timisoara, peste tot toata lumea plateste un tarif pe ora.

Vom face acelasi lucru. Evident, pentru angajati vom face o politica de pret mai mica pentru ca este un transport de necesitate si vom dubla aceasta politica cu o politica de punere in acord a retelei de transport in comun in functie de angajatii pe care dumneavoastra ii aveti”, a transmis primarul Constantei hotelierilor.

Presedintele FPTR, Mohammad Murad, nu este de acord ca turistii sa achite parcarea, propunand ca aceasta sa fie platita doar de catre constanteni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ati spus ca ati luat decizia ca la anul sa fie parcarea cu plata.

M-as bucura sa avem niste parcari speciale pentru constanteni incat sa dim prioritate turistilor. Sunteti de acord ca cei care vin din Botosani si stau la hotel trebuie sa aiba prioritate inaintea constantenilor? Si atunci mai bine sa fie plata pentru constanteni.  Cei care vin, platesc hotelul cu 300 de lei, nu este normal sa plateasca inca o taxa. Nu este normal sa taxam turistul in orice mod si in orice face”, a afirmat presedintele FPTR.

El mai este nemultumit de numarul mare de tarabe intalnite in statiune.

“Vine cineva sa faca un hotel de cinci stele intr-o statiune, iar cand iesi din hotel, gasesti zeci de tarabe, sute de tarabe si in special in anul sau cu un an inainte de alegeri ca sa aiba cati mai multi votanti. Nu este normal”, a mai spus Mohammad Murad.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si