Ultimele clipe ale batranului de 86 de ani sunt surprinse de camera de supraveghere a primariei. Pensionarul trece prin fata celor doi oameni si traverseaza strada, dar nu pe trecerea de pietoni. Fatal e ca, in acelasi timp cu el, vine ca glontul pe sosea un sofer care nu are de multa vreme permisul in buzunar.

Tanarul isi spulbera vecinul intr-o secunda!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Barbatul nu a avut nicio sansa. Vecinul sau venea cu viteza, iar reactia batranului a fost sa sara in fata masinii, nu sa se dea in spate. Imediat dupa imapct, masina soferului de 18 ani s-a rasturnat.

In judetul Botosani, un alt batran a cazut victima unui accident. Omul era pe bicicleta cand un camion l-a spulberat de pe sosea.

Cel mai probabil, batranul, care avea probleme si cu auzul, nu a mai avut timp de reactie.

Nenorocirea putea sa capete alte proportii, daca buteliile ar fi explodat. Disperat sa-l evite pe biciclist, soferul a tras de volan si a intrat cu camionul in sant.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si