In aceasta localitate locuiesc in jur de 27500 de persoane si este condusa de catre  Manuel Snachez Gordillo care a devenit cunoscut ca fiind un fel de “Robin Hood spaniol”. Acesta se afla la conducerea localitatii din regiunea Sevillia inca din 1979.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In oras functioneaza o cooperaiva agricola in care muncesc aproape toti cetatenii si sunt platiti cu 1200 de euro pe luna.
In plus, Marinaleda le ofera de asemenea rezidentilor o casa, cu conditia sa o construiasca singuri si daca au fost rezidenti ai Marinaledei timp de cel putin doi ani. Caramizile si mortarul sunt oferite gratis de guvernul local din Andaluzia, regiunea de care apartine satul. De asemenea, persoanele care vor sa-si construiasca o casa sunt ajutati cu arhitecti, dar si cu muncitori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si