"Potrivit informatiilor obtinute de la autoritatile britanice, in noaptea de 5 spre 6 august 2017, un grup format din 4 cetateni romani, aflati pe o barca in largul marii, a intrat in coliziune cu o alta ambarcatiune.  In urma impactului, un cetatean roman a decedat, unul se afla internat la o unitate medicala din Worthing, fiind in prezent in afara oricarui pericol, iar alti doi sunt disparuti", transmite MAE.

Paza de coasta desfasoara ample cautari pentru gasirea celorlalti doi cetateni romani.

Consulul Ambasadei Romaniei la Londra s-a deplasat in regim de urgenta la unitatea medicala unde se afla internat cetateanul roman ranit pentru a afla detalii suplimentare despre starea sa de sanatate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Misiunea diplomatica si Oficiul consular mentin in atentie,

cu prioritate, cazul, precum si stadiul cautarilor celor doi cetateni romani disparuti, si sunt in contact cu autoritatile locale, fiind pregatiti sa acorde sprijin si asistenta consulara.

O operatiune de cautare uriasa a doi romani, membri ai echipajului unei ambarcatiuni care s-a ciocnit cu alta barca, era in curs duminica, pe Canalul Manecii, dupa ce au fost gasiti un supravietuitor si un cadavru, relateaza Daily Mail online.

Doua vase s-au ciocnit in noaptea de sambata spre duminica in apele Canalului Manecii, la aproximativ 4,8 kilometri in largul coastelor, iar una dintre ambarcatiuni s-a scufundat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si