Va fi cel mai lung si aglomerat weekend......... iata ce va asteapta in cele 5 zile de petreceri!

Si bucuresteni au parte de jocuri si concursuri marinaresti in parcul herastrau, marti de la 9 dimineata pana la 12.
intoarce camera....

Pana marti, daca sunteti in capitala, nu ratati targul de sf marie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Va este dor de aromele care v-au incantat copilaria? Ei bine, bucatarii sibieni va invita sa redescoperiti retetele vechi. Timp de doua zile, bucatarii vor gati ciorbe, feluri principale si deserturi, atat in forma autentica, cat si in varianta adaptata timpurilor noastre.

Tot in Sibiu se joaca o hora mare! Cinci zile, 30 de evenimente, peste 600 de artisti- acestea sunt cifrele care contureaza Festivalul International de Folclor "Cântecele Muntilor"
 

Un irlandez mentine viu focul datinei si al traditiei din nordul tarii. Incepand de duminica, pret de o saptamana sunteti asteptati in satele din Maramures sa va bucurati de cantec, joc si voie buna. Vor fi organizate pelerinaje la manastirile din zona, dar si ateliere de mestesuguri la care puteti sa participati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si