"Acest baiat doarme de doua ore pe bancuta, asteptand sa fie consultat. L a ora 22:00 am ajuns la spital cu fiica mea, de un an si patru luni. Cand am intrat in spital acel copilul era pe banca si dormea. M-am inregistrat, pana am intrat s-a facut ora 12, iar la ora 12:30, cand am plecat, acelasi copil era pe aceeasi banca si dormea",  scrie un tata ajuns si el la spital. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Barbatul sustine ca in tot acest nimeni nu s-a apropiat de baietel si ca pe tura de noapte lucrau doua asistente si un singur medic, desi era extrem de aglomerat.

Managerul spitalului sustine, insa, ca are angajati destui. Ca parintii se sperie prea repede, prea tare si dau fuga la urgente cu copiii in brate pentru orice lucru:

„Anul asta, vrem sa suplimentam numarul de posturi, nu pentru ca nu ar fi suficient, ci pentru ca fluxul de pacienti este prea mare si nejustificat de mare.

Unitate de Primiri Urgente inseamna urgente, nu buba de la degetul mic, de la piciorul stang, veche de trei zile, aia nu e urgenta”, a declarat Liviu Munteanu, managerul Spitalului de Pediatrie Brasov, potrivit Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si