Kayley si Mariah au relatat ca in salonul lor a intrat o tanara de 16 ani, care sufera de depresie, cu un par atat de incurcat si degradat incat aproape ca nu se mai putea face nimic pentru podoaba capilara.
 

" Azi,

am avut cea mai grea experienta. A venit o fata de 16 ani, care de cativa ani se confrunta cu depresia. Se simtea atat de rau, incat nici macar nu se mai pieptana. Se ridica din pat numai ca sa mearga la toaleta. Sa ii tai parul nu era o optiune pentru mine. Am stiut ca trebuie sa ii salvez cat mai mult par posibil", a declarat Kayley.

"Puteam sa o si radem, dar nu asta ne doream", a declarat si colega hairstilistului, Mariah.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Timp de 10 ore, tinerele stiliste i-au ingrijit parul tinerei depresive. Apoi au petrecut 2 zile cu ea, zile in care au incurajat-o si au incercat sa ii ridice stima de sine, scrie BBC.

" Am avut si eu depresie postnatala si anxietate si am stiut cum sa relationez cu e a", a spus Mariah, care are doi copii.

"Stiu cum e sa te simti lipsit de valoare. Am stiut ca trebuie sa o ajut, asa cum altii m-au ajutat si pe mine. Toate meritam sa ne simtim frumoase", a spus Kayley.

Dupa ce au reusit sa ii descalce parul, cele doua stiliste au tuns-o si au aranjat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si