Mai exista colectionari de timbre si in zilele noastre, iar unul dintre cei mai importanti este premierul Mihai Tudose. Politicianul „nu are bani, nu are averi”, in schimb are o colectie filatelica spectaculoasa care valoreaza 30.000 euro. Nimeni nu stie ce contine aceasta colectie, cu exceptia prietenilor apropiati, cert este ca Tudose a lucrat la strangerea obiectelor filatelice intre 1980 si 1987, iar de atunci a ramas in asteptare, pana cand valoarea acestora a crescut vertiginos, ajungand sa coste cat o garsoniera.

De altfel privind la declaratia de avere a premierului, constatam ca respectiva colectie valoreaza mai mult decat masina de lux pe care tocmai a vandut-o, la sfarsitul anului trecut. Tudose a obtinut pe aceasta „doar” 20.000 euro, bani cu care si-a cumparat alte doua automobile, tot de lux, insa ceva mai noi. In rest, Mihai Tudose se mai poate lauda cu un apartament de 97 mp, in Braila si cu o datorie de 5.000 euro scadenta in 2018 catre o persoana fizica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Nu doar Mihai Tudose aduce bani frumosi acasa. Corina, sotia premierului, este una dintre cele mai bine plattie „asistent-manager-ite” din Romania, aceasta castigand 5.000 de lei lunar la o societate din Bucuresti, care se descurca destul de bine din contractele cu statul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si