Copila de 14 ani din localitatea vasluiana Gherghesti a fost ucisa cu sadism de un tanar de 20 de ani, care tocmai o ceruse in casatorie.  Minora fusese condusa la casa criminalului chiar de mama sa, care era de acord ca fiica sa sa se marite, desi era doar o copila. in timp ce mama fetei si mama baiatului sarbatorea petitul, copila de 14 ani era ucisa la cateva sute de metri de casa pentru ca nu vroia sa-si inceapa viata sexuala cu cel ce o ceruse in casatorie.

Copila l-a refuzat, spunandu-i ca este prea mica, iar gestul ei avea sa atraga furia tanarului, care a sugrumat-o cu siretul de la un pantof.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Procurorii au refacut pas cu pas traseul crimei, recunoscuta cu nonsalanta de autor. Acesta este judecat in stare de arest la Tribunalul Vaslui. Ancheta in acest caz a fost declansata pe 4 mai, anul curent, dupa ce mama victimei a anuntat disparitia fetei la 112.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si