Unul dintre cei care a primit o astfel de scrisoare este si romanul George Cioriascu, de 23 de ani, angajat al unei companii auto si care traieste in nordul Marii Britanii.

Intrebata daca refuzul acordarii permisului de rezidenta temporar e tot parte din eroare sau doar scrisoarea, aceasta a raspuns: ”Doar scrisoarea. Cand a aplicat pentru rezidenta temporara a primit o lista cu documentele necesare in care nu au scpecificat si un p60.

El a trimis documentele cerute si dupa a primit toate actele inapoi si o scrisoare in care ii explica faptul ca i-au respins cererea pentru ca nu a prezentat dovada locului de munca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La ceva timp o alta scrisoare in care il avertizeaza ca poate fi deportat din cauza respingerii rezidentei. El a sunat vreo saptamana la HO si nu a raspuns nimeni. Apoi am plecat in concediu si cand ne-am intors am primit alta scrisoare in care ii dau termen 30 de zile sa paraseasca tara voluntar etc”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si