Geta Ciocoiu, mama tanarului: “Mi-a spus ca ea a vrut de 5 ori sa se sinucida si el a salvat-o. I-am spus sa termine cu ea ca e minora si o sa vina politia la noi la usa”

Exact asa s-a intamplat. Ieri dimineata procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata au descins in apartamentul in care sta tanarul Cosmin sau...Asasinul...asa

cum se prezenta pe pagina sa de Facebook. Anchetatorii sustin ca, de luni bune, acesta punea o fetita de 12 ani din Timisoara sa se filmeze facand tot felul de lucruri obscene.

Intre cei doi se infiripase o relatie cu care niciuna dintre familii nu era de acord.

“Cosmin era un baiat foarte timid, foarte credul, foarte naiv, foarte prost. Voia sa o aduca la mine ca a fost si un fel de apropiere. Ei s-au indragostit unul de altul, nu stiu cum sa va spun. Ea il placea, el probabil uite ca... “, povesteste mama barbatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cand a auzit ca parintii minorei nu vor sa o lase sa vina la el, tanarul ar fi incercat sa o manipuleze sa ii ucida.

Psihologii spun ca barbatul are si el mari probleme psihice, din moment ce a ajuns sa faca asa ceva.

“Acesti manipulatori sunt si ei complexati sau au problemele lor sau pur si simplu nu se descurca in mediul real”, a explicat Liliana Cismariu, psiholog. 

Din fericire, cei doi nu au apucat sa-si duca planul diabolic la bun sfarsit. Tatal fetei a surprins-o in timp ce incerca sa il atace cu un cutit, iar acest lucru i-a indemnat pe parinti sa o interneze la un spital de psihiatrie.

Alex Florenta, procuror sef DIICOT Timisoara: “ Din momentul internarii am constatat faptul ca minora imprumuta diferite telefoane mobile de la alti pacienti, reluand discutiile cu inculpatul”.

Speriat ca ar putea fi arestat, tanarul ar fi incercat sa o convinga pe fetita sa se sinucida.

Anchetatorii erau, insa, deja pe fir. Ieri au reusit sa-l retina, iar astazi judecatorii au decis arestarea lui pentru urmatoarele 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si