Un protest cum nu s-a mai intalnit la noi in tara i-a lasat masca pe spectatorii aflati in Delfinariul din Constanta. Trei manifestanti veniti cu pancarte au inceput sa se arunce unul cate unul in bazinul delfinilor.

Este vorba despre un olandez, un barbat din Eforie si o fata din Cluj. Acestia au vrut sa atraga atentia asupra faptului ca cele doua frumoase mamifere marine sunt chinuite in captivitate.

Antrenorii delfinilor au incercat sa-i opreasca, dar fara success.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Ni-Ni si Chen-Chen sufera pentru distractia voastra" si "Marea este acasa", au fost doua dintre mesajele afisate de protestarii, care cer eliberarea delfinilor in mediul natural.

Directorul Centrului Muzeal a chemat politia in sprijin, iar oamenii legii au intrerupt manifestatia spontana.

Activistii au fost luati apoi si dusi la sectie unde au fost anuntati ca vor primi o amenda usturatoare pentru gestul lor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si