Orb sa fii sa nu le observi: masinile de lux, aurii, sunt parcate sfidator in fata celei mai mari universitati din Moldova! 

Mesajul inscriptionat pe masini le promite studentelor ca, odata angajate, taxa la facultate nu mai e o povara!

Daniel Ungureanu, purtator de cuvant Politia Locala Iasi: “Politia Locala a inaintat o adresa catre Primaria Mun Iasi, ca sa vedem daca acesta a inaintat solicitare in vederea autorizatiei, daca necesita sau nu”.

Doru Mocanu, reprezentant Primarie: “ Pana in acest moment nu s-a stabilit ca s-ar fi incalcat vreo lege”.

Bolizii au aparut dupa ce primaria le-a interzis studiourilor de videochat sa se mai promoveze prin panouri stradale! Solutia noua, vazuta initial ca una de compromis, intoarce insa... si mai multe capete! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“E legal, dar nu e ok pentru tinerele domnisoare!”, spun oamenii.

Nu acelasi lucru sustin cei care le platesc: “Fetele vin aici sa-si construiasca o cariera, sa-si realizeze un vis si de asemenea sa socializeze”

 

BANI MULTI DINCOLO DE USI INCHISE

“Optzeci la suta sunt studente, poate in primul an, poate au terminat sau chiar masterande, avem si la Medicina si avocati, toate sunt ok cu asta sunt dezghetate si stiu ce vor in viata”, a declarant reprezentantul unui studio de videochat.

Nicoleta e una dintre tinerele care fac videochat!

Nicoleta: “ Aici sunt o parte din hainele mele, spun "o parte" pentru ca sunt foarte multe. Cheltui o gramada de bani, toate sunt cumparate de mine”.

Castigul o ajuta sa-si faca toate poftele. Doar in luna martie a incasat, spune ea, 17 000 de dolari, din care a platit impozit statului roman 3 600 de dolari.

“De obicei petrec minim 8 ore aici, nu am un program fix”, mai spune Nicoleta.

Vila in care locuieste cu alte 6 fete e impanzita de camere care functioneaza 24 din 24 de ore. Utilizatorii, exclusiv straini, le urmaresc fiecare miscare!

ADRIAN IONESCU: “Clientii intra si le vad pe fete dormind, facand dus, stand la piscina, la jacuzzi”.

Daca vor sa vada mai mult, clientii platesc, iar minutul variaza intre 8 si 20 de dolari! Desi multi sunt de parere ca astfel de activitati ating limita prostitutiei, legea le protejeaza, iar afacerile profitabile ca aceasta au facut din Romania ultimului an lider mondial al pietei de videochat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si