In joc e si sanatatea localnicilor, se plang cei din zona gropii de gunoi, in care focul inca mocneste.  De 9 zile, oamenii, aerul si apa sunt otravite de fumul toxic. Starea de alerta instituita l-a adus azi in mijlocul multimii pe ministrul mediului.


In fata ministrului, administraytorul sustine ca nu e vinovat de niciun dezastru ecologic.
De cealalta parte, unul dintre consilierii locali readuce in discutie o ipoteza halucinanta, lansata de un fost prefect. Ani buni, aici s-ar fi aruncat deseuri radioactive.

"Ar fi fost aduse substante radioactive periculpase, nifci el nu mai stie ce a declarat, ca a primit niste note informative de la SRI, dar ca incercarile lui de a face ceva au fost obstruictionate la cel mai inalt noivel"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Constantin Mota consilier local-

"Cetatenii se plang de dureri de cap, de ameteli, de faptul ca ii ustura tare pe gat"

Luate la intrebari de ministrul mediului, autoritatile locale se scuza si spun ca groapa de gunoi e ca o fortareata.

Intre timp, norul toxic a ajuns la 30 de kilometri departare, inghitind 8 localitati. Cei din apropierea gropii de gunoi spun ca pot supravietui doar cu masti.

Pentru ca nu respecta normele impuse de garda de mediul cel mai probabil groapa de gunoi va fi inchisa, iar administratorul, aspru sanctionat.      


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si