Cu lacrimi in ochi si sufletul plin de durere, parintii lui Sergiu incearca sa inteleaga ce li s-a intamplat fiului lor. Tanarul de 25 de ani, absolvent al facultatii de drept, s-a casatorit in urma cu doar o luna, iar perioada care ar fi trebuit sa fie cea mai fericita din viata lui, s-a transformat intr-un cosmar.

"L-a nenorocit pe baiatul meu... L-a lovit cu ceva? Nu stiu cu ce, dar i-au dat ca sa-l omoare"

'A venit politia, au venit jandarmii, au venit cagulistii in loc sa ne dea voie  sa salvam copii, l-au luat pe copilul meu al doilea, l-au pus jos, i-au pus catusele si nu ne dadea voie sa il salvam copilul. Celorlalti din pacate nu a putut sa ii prinda pentru ca asa este viata"

Sergiu a fost batut, spun rudele, de mai multi indivizi, care l-au atacat la o serbare, in Suceava, unde tatal sau fusese invitat sa cante. Cercetat in libertate este insa doar unul dintre indivizii pe care familia tanarului spune ca ii cunoaste bine. La mijloc ar fi neintelegeri mai vechi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"S-au identificat victima, cat si a autorului agresiunii, respectiv victima fiind un tanar de 25 de ani din Dolhasca, iar autorul un tanarul de 22 de ani din acelasi oras.  A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente"

Parintii lui Sergiu spun ca ar exista imagini de pe camerele de supraveghere care demonetreaza ca autorii atacului sunt mai multi. Numai ca autoritatile n-ar tine cont de ele! Primarul orasului sustine insa altceva.

Dupa bataia crunta, Sergiu a ajuns in stare grava la spital, iar pentru viata lui se lupta acum medicii ieseni.

Profesor Doctor Florin Gramada purtator de cuvant Spitalul de Neurochirurgie
" Imaginile de la computer tomograf au indicat prezenta unor leziuni cranio cerebrale,  evolutia a fost insa defavorabila prin urmare in urma cu 4 zile s-a intervenit chirurgical"

Viata tanarului atarna de un fir de ata. In functie de evolutia starii lui de sanatate, se va decide si soarta acuzatului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si