Parintii lui Bogdan Gigina nu au putut trece nici acum peste moartea fiului lor. Mama lui, Carmen Gigina, a publicat un mesaj emotionant pe o retea sociala, in memoria regretatului ei copil.

„Astazi nu putem sa-ti spunem «La multi ani!», dar putem sa-ti spunem ca te iubim si te pastram in gandurile si sufletele noastre, pana cand ne vom intalni. Te iubim, Cosmo al nostru”, a scris femeia, indurerata.

Tot ea a distrbuit si un mesaj emotional, scris anul trecut, in aceeasi perioada.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Pentru copilul meu,

In fiecare an era ziua cand ma preocupau pregatirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i-am aprins lumanare in timp ce pregateam cele crestinesti... Il astept in fiecare zi a vietii mele. Orice lift oprit inseamna ca esti tu, orice usa deschisa a casei te asteapta pe tine. Orice privire a mea pe geam asteapta silueta ta si mana ridicata in semn de «Mama, vin acasa», asa cum faceai in fiecare zi.

Incerc din rasputeri sa accept ca mi-ai fost luat, dar oricat de mult timp ar trece, oricat de puternica as incerca sa fiu, niciun parinte nu s-ar putea uita la usa in fiecare zii a vietii decat asteptandu-si sufletul. Retraiesc zi de zi amintirile fiecarei zile petrecute de-a lungul timpului impreuna... Indiferent ce as face... tu nu ai cum sa iesi din gandul meu... Retraiesc seara accidentului, cand din copilul meu frumos si plin de viata am gasit un corp distrus si un chip greu de recunoscut chiar si pentru mine.
Visele noastre erau altele, copilul meu, si tu stii asta... Astazi noi nu pregatim tort, nici scutece pentru nepoti, pregatim coliva si colaci si ridicam rugaciune pentru sufletul tau pentru restul zilelor noastre”, scria Carmen Gigina, in urma cu un an. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si