"Reactia pe care am avut-o dupa înscrierea golului a fost adresata unei singure persoane din tribuna, unui spectator care, înca de cand eram la încalzire si pana la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan si mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea.

Însa chiar si asa, nu ar fi trebuit sa folosesc un asemenea limbaj si, daca prin reactia mea suporterii echipei nationale s-au simtit jigniti, le cer scuze! Nu am avut niciodata intentia sa îi jignesc. Dimpotriva, as dori sa le multumesc pentru sustinere! ”, a spus Alexandru Maxim, pentru site-ul FRF.

El a înjurat catre tribuna dupa ce a marcat golul victoriei.

"Îmi pare rau ca dupa încheierea jocului am raspuns cu aceeasi moneda unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care si-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret ca am reactionat la nervi si as vrea ca suporterii echipei nationale sa stie ca, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect si îi apreciez. Noi, fotbalistii, jucam pentru fani, asa ca ne-am dori întotdeauna sa îi facem fericiti ”, a spus, la randul sau, Cosmin Moti, care a avut o altercatie cu un fan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Reprezentativa Romaniei a învins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0, selectionata Armeniei, într-un meci contand pentru etapa a saptea a grupei E de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si