Baiatul de nici 2 ani fost internat din cauza unei pneumonii, insa, la cateva zile, s-a ales cu una dintre maini infectate din cauza leucoplastului care ii invelea branula. Desi era agitat si prezenta dureri, ar fi fost tratat superficial.

Matusa copilului - 

"De vineri seara pana duminuca dimineata nu i s-a facut niciun control, nimic, la manuta. 

Am fost la asistentele medicale mi au zis ca e suficient ca i s a dat cu albastru de metil"


Pentru ca a prins weekendul, mamei, cetatean britanic, i s-ar fi spus ca nu exista medic dermatolog si ca trebuie sa astepte pana luni, desi vorbim despre un spital de urgenta! Revoltata de situatie, matusa la care cei din Anglia venisera in vizita a postat totul pe internet.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In plus, faptul ca baietelul suferea din cauza alergiei la bandaj ar fi fost ignorat de asistente, in cele doua zile de weekend, acuza celelalte mame din salon.

Luat la intrebari, seful de sectie de la Pediatrie n-a avut raspunsuile la el: 

Dr. Daniela Safta, sef sectie Pediatrie -

De bataie de joc din partea celor de la spitalul din Slatina se plang si alte mame internate cu cei mici.  

Dupa tot scandalul, cei din conducere au venit si cu o solutie, dar care nu consta in suplimentarea cadrelor medicale, astfel incat sa poata fi acoperit si weekendul.

Dr. Catalin Patru, director medical -
" Am luat decizia de a face si achizitionarea unor solutii de fixare de adeziv hipoalergenice"

O reactie alergica la leucoplast a suferit si fratele mai mic al baietelului, internat cu acelasi diagnostic de pneuominie, dar, in cazul sau, dermatita de contact nu a pus probleme. 

Conducerea Spitalului sustine ca va incepe o ancheta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si