x„Stateam comod in scaun, cand a venit controloarea. S-a uitat la bilet, dupa care, printr-un gest gratios a ingenuncheat in fata mea. Am inlemnit! si-a cerut scuze! Mi-a explicat in engleza ca am gresit trenul. S-a uitat pe o minuscula tableta electronica, spunandu-mi ca trebuie sa cobor peste cinci minute, si peste alte trei voi avea tren, conform cu biletul meu. si mi-a restituit biletul, zambind, tinandu-l cu ambele maini.

si iar si-a cerut scuze. Dupa care s-a ridicat, a facut o plecaciune si a plecat, cu pasii aceia marunti si gratiosi pe care ii vedem in filmele lor“. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un prieten japonez i-a explicat romanului ca femeia a ingenuncheat in fata lui pentru ca e semn de mare impolitete in Japonia sa-i vorbesti cuiva de sus. De asemenea, biletul inapoiat cu ambele maini e alt semn de politete. ”Un lucru se ofera doar cu ambele maini”, a spus acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si