Horia Tecau a triumfat la Open-ul american, in proba de dublu masculin, insa putini stiu ca inainte de acest succes uluitor, sportivul, originar din Constanta, a fost la un pas sa renunte la tenis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

“In 2016, Horia a avut numai probleme de sanatate, poate tocmai de aceea, a si cazut cateva locuri bune in clasamentul mondial al jucatorilor de dublu. Totul a culminat cu o fractura de stres, care l-a determinat sa decline invitatia la o serie de turnee si sa stea mai mult pe la sedintele de recuperare. Starea de oboseala, antrenamentele intense si numeroasele partide disputate la putine ore distanta i-au afectat oasele si Tecau a fost nevoit sa renunte la sport pentru o perioada.

El s-a gandit chiar si la o retragere, dar, dupa tratamentele de refacere, a decis sa revina alaturi de Rojer in competitie! Mai mult, a reusit sa isi revina anul acesta si pe teren, unde a devenit din nou campion la un mare turneu”, au dezvaluit apropiati de-ai tenismenului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si