Cazul cutremurator s-a petrecut in Republica Moldova, satul Hansca, raionul Ialoveni. Drama a devenit publica dupa ce mama fetei a sustinut saptamana trecuta o conferinta de presa, relateaza realitatea.md "Eram mica, cu o papusica in mana...", isi aminteste tanara despre prima oara cand tatal sau a batjocorit-o.

Clipele de groaza aveau loc in timp ce mama era plecata peste hotare, fetita sa ascunzand faptul ca devenise obiect sexual pentru tatal sau de la 4 ani.

Silvia Vetcu, ofiterul de presa al IP Ialoveni, a explicat ca politia a fost alertata pe data de 27 aprilie 2017.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Victima, impreuna cu mama sa, a depus o plangere, iar in aceeasi zi suspectul a fost retinut pentru 72 de ore. Prima instanta i-a prelungit mandatul de arest preventiv, insa ulterior, agresorul a fost eliberat de dupa gratii prin decizia Curtii de Apel.

Acum, mama tinerei acuza judecatorii de abuz de putere, neglijenta in serviciu si depasirea atributiilor. Individul a fost eliberat pe data de 7 iulie 2017 si a revenit acasa, cerand de mancare.

Femeia s-a adresat din nou la politie, fiind emisa o ordonanta de protectie pentru fiica sa. El risca inchisoare de la 10 la 20 de ani, sau chiar pe viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si