Considerata cea mai puternica femeie din Romania, Laura Codruta Kovesi (44 de ani) este procuror sef al DNA din 2013. Vreme de 15 ani, pana la facultate, Laura a practicat cu destul succes baschetul, fiind selectionata chiar in echipa nationala a Romaniei care a participat in 1989 la Campionatul European pentru Tineret, competitie unde tricolorele au iesit vicecampioane. Intr-un interviu acordat "Gazetei sporturilor", o fosta colega de echipa a Laurei, Nicoleta Nagy, a povestit cate ceva despre femeia care se bucura astazi de un mare capital de imagine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

"Mă întrebaţi de Laura Lascu. Aşa o chema atunci. O fată super. Extrem de ambiţioasă şi sociabilă. Juca foarte bine în apărare şi în zona mică. Eram o echipă frumoasă. Ţin minte că în cazul în care la începutul unui turneu sau campionat cîştigam primul meci, nu mai renunţam în ruptul capului la echipamentul pe care-l folosisem. Apoi, o fază haioasă a fost cînd ne-am întors de la un turneu de la Timişoara.

Am intrat la un moment dat într-un restaurant care avea şi bar. Dintr-o dată, barmaniţa a început să strige la noi să ne dăm jos de pe bordura barului, pentru că o rupem. Mi se pare că i s-a adresat chiar Laurei. Abia apoi şi-a dat seama că fetele nu se urcaseră pe nimic şi că aia era înălţimea lor", a rememorat Nagy, care era capitan de echipa la CSS Medias, formatia in care activa atunci si actuala sefa de la DNA. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si