„Esti constient pana in ultimul moment. Este boala cu care mori zambind daca nu mai simtim durerea. Ma lupt de cinci ani cu cancerul de col uterin. Radioterapia nu este grea in sine, dar este devastatoare asupra organismului. Chimioterapia este groaznica, dar nu lasa asa urme cum lasa radioterapia. Radioterapia lasa urme pe viata. Am facut 25 de sedinte. Am mai multe dureri, ma doare bazinul. Eu am incercat sa nu ma plang si incerc in continuare, ca eu sunt o luptatoare.

Nu trebuie sa disperi, pentru ca este foarte important psihicul. Nu degeaba i se spune boala incurabila, dar o duci cat poti de mult”, a spus Emilia Iucinu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Nu vreau sa-mi aduc aminte de momentele acelea, pentru ca e groaznic. Nu puteam sa tin gura inchisa, salivam. Am trecut prin momente… E atat de greu cand spui cuvantul vindecare la cancer. Poate Dumnezeu imi mai da cinci ani. Chiar nu ai cum sa-ti modofici destinul, dupa parerea mea”, a mai spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si