Naty Badea si-a lansat zilele trecute primul volum de poezii, intitulat „Sunt aici!”, pe care l-a tiparit la editura familei Badea. Sora lui Mircea Badea, care este producator in acelasi trust ca prezentatorul tv, si-a distribuit volumul de poezii in librarii, cartea sa putand fi cumparata si online. Pe site-ul unei cunoscute librarii, la sectiunea de "poezie”, volumul surorii lui Mircea Badea le surclaseaza, ca pret, pe cele ale marilor poeti romani.

Astfel, cartea lui Naty se poate cumpara cu 24.92 de lei, in timp ce volumul „111 cele mai frumoase poezii – Nichita Stanescu” costa cu 5 lei mai putin, 19.62 de lei.
Si alti poeti uriasi sunt mai ieftini ca Naty: „Pagini alese- George Toparceanu” costa 4,74 de lei, „Poezii – Octavian Goga” (6,93 lei), „Pagini alese – Tudor Arghezi” (17,38 lei), „Poezii – George Cosbuc” (10 lei) sau „Iubiti-va pe tunuri – Adrian Paunescu” (15,34 lei).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si