„Potrivit declaratiei familiei sale, barbatul venise sa-i aduca un pachet surorii. in momentul in care a coborat din masina, I.B a fost lovit puternic de copacul rupt. Chiar daca in zona se aflau afise prinse de o banda de delimitare- prin care se mentiona faptul ca arborele reprezinta un pericol- barbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat in curtea imobilului de pe soseaua Viilor- smulse de vant- l-au accidentat mortal.

La o prima verificare a Directiei Control din cadrul PLMB a reiesit faptul ca imobilul in curtea caruia se afla arborele rupt de vant apartine societatii Kandia Dulce SA”, transmite Primaria Bucuresti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Toti copacii, precum si cel care a cazut in aceasta seara, si, din nefericire, a omorat un om, Dumnezeu sa-l odihneasca, care sunt pe spatiul privat, sunt in responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile si de curti. Copacii din parcuri si de pe aliniamentele stradale sunt in administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost tinuti cu avize de toaletare sau defrisare in caz de regres si de declin(...)

pentru ca unor functionari, in anii trecuti, le era frica sa dea acele avize pentru ca sareau toate ONG-urile din Bucuresti si creau atmosfera si faceau mitinguri si proteste", a spus Gabriela Firea.

Ea a precizat ca, in momentul in care s-a anuntat ciclonul, ADP-urile de la sectoare au prezentat foarte multe dosare de copaci in astfel de situatii.

"Noi am dat azi toate avizele, conform legii, si sunt dispusa sa suport in urmatoarele zile toate criticile ONG-urilor din domeniul mediului care nu realizeaza faptul ca o viata de omul este cu mult mai importanta", a adaugat

edilul general.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si