Maria Ioana Busuioc (18 ani), fiica lui Costel Busuioc, romanul care a castigat concursul "Hijos de Babel", a urcat pe scena si a primit, fara ca juratii sa stea pe ganduri, patru de "DA" si un bilet spre etapa urmatoare a competitiei.

In timp ce fiica sa apre in fata juratilor, Costel Busuioc este plecat intr-un turneu de un an in Statele Unite ale Americii si Canada. ”M-am obisnuit cu lipsa lui, am invatat sa am grija de mine si sa fiu mai puternica.

Ma simt foarte norocoasa ca e tatal meu, pentru ca mi-e si prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emotionata fiica lui Costel Busuioc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Costel Busuioc, un muncitor roman aflat in Spania, a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce, in 2008, a castigat, cu vocea sa de tenor, concursul ”Hijos de Babel”. in urma competitiei, romanul, care pana atunci lucra ca zidar pentru a-si intretine familia numeroasa, a primit un premiu de 100.000 de euro, a incheiat un contract cu o casa de discuri si a inceput sa calatoreasca in toata lumea pentru a canta opera.

Citeste continuarea pe Click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si