“Se pare ca aceste resturi sunt ale sexagenarei britanice Celia Lois Hollingworth”, declarata disparuta de rudele sale din Marea Britanie, a declarat sursa. “Insa nu suntem inca siguri 100%, pana la concluziile medicului legist”, a adaugat el.

De asemenea, politia asteapta in urmatoarele zile rezultatul testelor care vor stabili cauza mortii – daca victima a fost ucisa de animale sau a fost devorata dupa ce a murit.

“Nu excludem un act criminal” si ca trupul nesufletit sa fi fost abandonat in zona unde traiesc caini ciobanesti, lupi si sacali, a subliniat oficialul.
Initial, presa a scris ca femeia a fost ucisa de animale, ceea ce ar reprezenta o afacere exceptionala in tara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politia din Rodopi (nordul tarii) a fost avertizata vineri in legatura cu disparitia, in regiune, a Celiei Lois Hollingworth, dupa ce fratele sau nu a mai primit vesti de la ea.

“Pasaportul acestei femei, precum si un pantof, o geanta si o palarie identificate ca apartinandu-i” au fost gasite in apropiere de ramasitele umane din padure, au spus anchetatorii.

Potrivit marturiilor stranse de la martori, femeia a plecat cu o zi inainte satul Maronia, pentru a merge cu taxiul la un sit arheologic din apropiere.

Politia a facut descoperirea macabra la patru kilometri de sit.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si