Ion Popica, consilier- Mai am o problema, ma doare burta daca nu o spun acum!  Domnule, te rog sa ne anunti ce cauti si pe cine cauti in comuna Sadu si in ce data!

Va invitam sa ne imprietenim cu Ion Popica- e consilierul care... poarta pica!

Ion Popica, consilier local Sadu: Te opreste, scoate legitimatia, actele la control. Cand le-a luat in mana, de ce nu purtati centura? Sau de ce nu ati aprins farurile? Sau de ce vorbeati la telefon? Nu se poate asa ceva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Va vine sa credeti sau nu, inamicii consilierului care a inferbantat, de curand, o sedinta a administratiei locale sunt politistii! In opinia lui Ion Popica, oamenii legii n-ar trebui sa vina in comuna NEANUNTATI!

Ion Popica, consilier:  Astia (n.r. politistii) care vin si "fac politia" pe raza comunei Sadu. Vin echipaje de la Cisnadie... care fac, ma rog, ravagii. Da, iau carnete, fac o gramada de chestii

Discursul aprins al consilierului a ajuns ca vantul si ca gandul la urechile localnicilor. Parerile lor sunt impartite:

-Pentru ce sa ma deranjeze? Am acte, am tot. Am acte pe tractor, deci nu ma deranjeaza

- Foarte multi amendeaza. Eu  daca m-am dus cu baiatul pana la Cisnadie n-a oprit de trei ori. Si a luat amenda baiatul? Sigur. Pentru ce l-a amendat? Ca n-ai ceia, ca n-ai ..ceva gaseste.

Iti gaseste nod in papura ca sa-ti ia banii

Impotriva amenzilor, consilierul are si o rezolvare:

Ion Popica: Noi ar trebui sa publicam la biserica..."Bai, fratilor, joia vine echipajul de politie de la Cisnadie sau de la Sibiu, la ora sapte, dupa masa.  Sta ori la... ori la masa verde. "Atentie! Cauta masini care nu-s inscrise, cauta soferi care au baut, cauta tractoare care nu sunt inmnatriculate la primarie.  Radarele de pe raza judetului Sibiu le puteti gasi la Boita, DN 1, cutare, cutare, in asa fel incat sa nu mai vina astia sa dea amenzi la oameni

Valentin Ivan, primar Sadu -  Nu vad decat o aberatie si este un lucru cu care nu poti sa pleci pe parcursul unui act normativ in nicio situatie.

Consilierul sustine ca a avut aceasta interventie  in sedinta de consiliu pentru a apara intersele oamenilor pe care-i reprezinta. Ion Popica sustine ca pana acum a fost amendat o singura data de politisti pentru ca nu purta centura de siguranta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si