Parinti, bunici si copii. Cu totii s-au adunat in fata scolii din satul Popesti in care spera ca micutii vor invata din nou.

Sunt nemultumiti pentru ca scoala in care au fost mutati copiii nu are conditii. Toaleta este tocmai in  curte si gardul este spart, iar in orice moment se poate intampla o nenorocire.

- E infect...Mirosul este inacceptabil pentru un copil...Nici chiuveta nu exista? Nu exista nici un mod de a se ingieniza pe maini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Toaletele baietilor nu sunt separate de cele ale fetelor. Iar asta ar fi ultima problema, pentru ca din cauza mirosului micutii isi fac nevoile langa.

 VASILE LUCIAN PRIMAR: dar daca domnisoara zice ca nu sunt conditii aici...Pai normal ca nu sunt..De pinde de...Dl primar, copiii se duc la toaleta in fundul curtii. Pai si acolo unde se duceau? In clasa...Pai se duceau in clasa ca amenajasem cat de cat onorabil acolo.

In vechea scoala erau conditii mai bune ca acestea, insa primarul spune ca a fost nevoit sa inchida unitatea de invatamant la sfatul celor de la inspectorat. A tinut sa precizeze ca decizia i-a apartinut. Consilierii locali au votat.  

Cum au intrat in vechea scoala fetele copiiilor s-au luminat. Si culmea, din aceasta scoala mica de sat, toti copiii care au trecut in clasa I  stiu sa scrie si sa citeasca.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si