Speriati de anii grei de puscarie pe care i-au facut cei din clanul Camatarilor, membrii acestei retele au gasit o modalitate de a da o aparenta de legalitate afacerilor pe care le incheiau. S-au aliat cu doi executori judecatoresti si un avocat si au pus la punct un sistem imbatabil.

Mai exact, liderul gruparii si unul dintre executori se sfatuiau intotdeauna cu privire la clientii pe care ii alegeau.

"Domn profesor", asa cum era supranumit executorul de catre membrii clanului, ii invata pe camatari cum sa incheie contractele la notariat pentru a le lua bunurile victimelor cat mai repede cu putinta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Una dintre victime a imprumutat 14 mii de euro de la liderul gruparii. In contract au trecut un termen foarte rapid de restituire a banilor- numai doua luni. A doua zi dupa expirarea acestuia, omul era deja executat silit. I s-a scos la licitatie casa de peste 200 de mii de euro, care a fost adjudecata pentru 46 de mii, tot unui membru al grupului. Din cei 200 de mii de euro, cat valora in realitate casa, omul a mai ramas, la final, cunumai 26 de mii de euro.

Procurorii DIICOT si politistii au descins in aceasta dimineata la toti membrii acestei grupari. La perchezitii au fost gasiti atat de multi bani, incat anchetatorii au avut nevoie de masini speciale pentru a-i putea numara.  In total 29 de suspecti au fost dusi la audieri si risca acum sa ajunga in spatele gratiilor. Acuzatiile sunt foarte grave- camatarie, inselaciune, deturnare de licitatii publice si spalare de bani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si