Te-ai nascut in zodia Taurului?

Trebuie sa fii foarte atenta in zilele de vineri 13. Taurii au ghinion in aceste zile si cel mai adesea pierd bani. S-ar putea sa cumperi ceva scump, de care nu ai nevoie si sa iti para rau mai tarziu. S-ar putea sa iti pierzi portofelul sau cardul de la banca. Fii foarte atenta ce faci cu banii azi!

Zodii cu ghinion vineri 13
Esti nascuta sub semnul Racului?
Poarta rosu in zilele de vineri 13, ca sa alungi ghinionul.

Rosu te va proteja sa nu faci vreo gafa fata de persoana iubita, sa nu o dezamagesti si sa atragi nefericirea. Este posibil sa apara probleme in cuplu, sa va certati de la nimicuri si sa pierdeti timp pretios incercand sa va impacati. Este mai bine sa fii prevazatoare si foarte atenta cu partenerul tau azi!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Faci parte din zodia Fecioarei?
Daca da, atunci fii foarte prudenta azi! Fii atenta la ce se intampla la serviciu, la toanele sefilor si responsabilitatile mai dificile. O sedinta fulger iti poate da munca peste cap si nu se va incheia in favoarea ta.

incearca sa fii diplomata, sa faci un compromis, pentru ca perioda tensionata se va incheia destul de curand si vei iesi la liman.

 

Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si