Pe de alta parte, melodiile care sunt cel mai putin psihopatice sunt cele clasice sau de jazz, potrivit studiului.

in New York, alti cercetatorii au aprofundat studiul, verificand chiar care sunt melodiile pe care psihopatii le prefera, noteaza indy100.com.

Cantecele cele mai ascultate de psihopati, conform studiului, sunt „No Diggity”, de la Blackstreet si „Lose Yourself”, a lui Eminem. Acestea sunt, cel putin, numele pe care cercetatorii le-au facut publice.

Oamenii de stiinta au refuzat sa dea numele melodiilor care prezic cel mai bine ca o persoana ar putea fi psihopata pentru ca urmatoarele studii in acest domeniu sa nu le fie afectate.
Oamenii de stiinta sunt de parere ca simplul fapt ca o persoana asculta aceste cantece poate ajuta la diagnosticarea timpurie a celor care sufera de aceasta afectiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Psihopatia este un termen care descrie o dereglare mintala sau de personalitate caracterizata prin comportament antisocial, capacitate redusa de a avea remuscari si control comportamental redus.

Ca si celelalte maladii psihiatrice, sociopatia se prezinta din punct de vedere clinic sub forma unui spectru de manifestari cu variate grade de gravitate sau acceptabilitate sociala.

Cei care au cele mai putine sanse de a fi psihopati prefera melodii precum: „My Sharona”, a lui Knacks si „Titanium”, interpretata de Sia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si