Elevul spune ca a fost trimis acasa impreuna cu alti baieti cu parul mai lung pentru a se tunde.

Tudor Helgiu s-a intors, insa, cu acelasi look la ore si spune ca nu isi va face nicio schimbare pentru ca nu considera ca mai este pe vremea comunismului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In plus, Tudor Helgiu spune ca el merge pe principiul “Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat de mult gandesc”.

”Aceasta regula nu are niciun rost, nu mai suntem pe vremea comunismului, cand baietii erau obligati sa se tunda, pentru ca erau paduchi si alte probleme. Acum, cine vrea sa aiba parul lung, se spala pe cap de cateva ori pe saptamana. Mi-am crescut parul doi ani, in aceasta perioada nu m-am tuns si chiar nu am vrut sa ma tund. Nu mi se pare normal ca in 2017 sa te judece profesorii dupa cum arati, ca ai parul lung sau nu te barbieresti si sa te trateze altfel. Parintii mei ma sustin in totalitate, nu li se pare nici lor o chestie normala.

Au trait in comunism si nu vor ca si noi sa experimentam macar o parte din comunism. Mesajul meu este Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat de mult gandesc>”, a spus Helgiu, potrivit Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si