Misa a anunţat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca, de anul viitor, impozitul pe venit va scadea de la 16% la 10% pentru toate persoanele, inclusiv pentru angajaţii cu salarii de sub 2.000 de lei.

Intrebat insa ce se intampla cu impozitul zero pentru salariile mai mici de 2.000  de lei, Ionuţ Misa a raspuns: "Aceasta masura nu va fi implementata in aceasta perioada si pana la sfarsitul anului".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ministrul a anunţat insa o taxa de solidaritate de 2%, ”care va reveni angajatorului"

„E o taxa prevazuta la nivelul Uniunii Europeane, nu e una instituita de Guvern. Exista o directiva europeana care ne obliga sa aplicam un anumit procent fondului de salarii. Aceasta taxa nu poate fi eliminata sub nicio forma. Directiva europeana reglementeaza taxa pentru fondul de salarii. Nu numai mediului privat, ci si sistemului public.

Taxa o plateste angajatorul la fondul de salarii”, a adaugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si