Un accident de circulatie mai putin obisnuit s-a inregistrat in cursul diminetii de miercuri in municipiul Constanta, cand un sofer a cazut cu masina intr-o groapa in care erau mai multi muncitori.

Initial, apelul la 112 anunta ca o masina a lovit un pieton pe bulevardul Aurel Vlaicu, in zona Dobrogea, iar in urma impactului, victima a fost proiectata intr-o groapa adanca de cinci metri.

Citeste si: Au rapit o fetita de sub ochii parintilor, au bagat-o intr-o dubita, iar ce a urmat apoi este cumplit

La fata locului au fost trimise echipaje ale SMURD, Descarcerare si Serviciului Rutier. Ajunse la locul accidentului, echipajele de interventie au gasit o cu totul alta situatie. Soferul unui autoturism Matiz, in conditii inca neelucidate, a cazut cu masina intr-o groapa semnalizata corespunzator si care era sapata in carosabil pentru a se schimba mai multe tevi de gaz. In groapa se aflau trei muncitori care sapau, din fericire, doar unul dintre ei fiind lovit de masina care a aterizat pe plafon, scrie Libertatea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Muncitorul a suferit o fractura de femur si un traumatism de clavicula si a fost scos de echipajul de pompieri de la Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si predat echipajului medical de pe SMURD, care l-a transportat la spital.

Soferul autoturismului a iesit singur din masina, avand doar cateva zgarieturi.
Lucratorii Serviciului Rutier au deschis o ancheta pentru a stabili dinamica accidentului si care au fost cauzele producerii acestuia.

Sursa Foto – ISU Dobrogea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si