Heidi Hepworth (44 de ani) avea o viata linistita alaturi de Andy, barbatul cu care sa casatorise in urma cu 23 de ani, si cei noua copii ai lor, pana cand a cunoscut un tanar pe internet.

Citeste si: O femeie, batuta cu salbaticie de catre un barbat aflat la vanatoare. Omul o loveste fara mila, chiar daca stie ca este filmat- Incidentul socant a fost surprins secunda cu secunda

Luna trecuta, Heidi si-a lasat sotul si copiii si a zburat in Gambia, acolo unde se afla tanarul de 30 de ani care i-a luat mintile.
Andy, sotul femeii, este in stare de soc. El crede ca noul iubit al femeii este de vina pentru gestul ei, deoarece i-a spalat creierul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Sotia mea a devenit o persoana ingrozitoare.

era o mama devotata si iubitoare. Acum pare ca un extraterestru a pus stapanire pe copul ei", a declarat Andy pentru publicatia britanica The Sun.

"I-a spalat creierul. El a devenit o fantezie pentru ea si il urmeaza orbeste!", a mai declarat sotul, care nu isi poate reveni din soc.

Femeia in schimb este foarte fericita in noua relatie.

Heidi  sustine ca mariajul dintrea ea si Andy nu mai functiona in ultima vreme si ca are tot dreptul sa inceapa o noua relatie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si