Pramodini Roul are o poveste de viata cu adevarat emotionanta. In urma cu 10 ani, cand avea doar 15 ani, un barbat care se indragostise de ea a desfugurat-o cu acid, drept razbunare, pe motiv ca i-a refuzat cererea in casatorie.
A urmat o perioada indelungata de spitalizare, in care fata a ramas complet desfigurata, iar acidul a orbit-o
In timp ce se afla in spital, un barbat a ramas impresionat de povestea fetei si a inceput sa o viziteze zilnic pentru a-i ridica moralul.

In scurt timp, au inceput sa se infiripe sentimente intre cei doi.

"A fost foarte grijuliu cu nevoile mele. Stătea de vorbă cu mine cu orele şi mă motiva. A fost groaznic când medicii mi-au spus că nu voi mai putea merge. Saroj mă tratează ca pe o prinţesă. Mă iubeşte fix aşa cum sunt. Mereu mă incuranjeaza să îmi trăiesc viaţa până la ultima picătură. A devenit o parte din mine. Nu aş fi putut să văd lumea, astăzi, dacă nu era el", a povestit ea pentru Dailymail.co.uk

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Desi nu vazuse niciodata chipul barbatului care a fost alaturi de ea, medicii au reusit sa faca o minune si sa ii redea vederea.
Emotionata, femeia a putut sa il priveasca pentru prima oara pe barbat, dar si sa isi vada chipul in oglinda, in urma atacului.

"M-am speriat de mine. Bănuiam ce urmări a avut acidul asupra fetei mele, dar când m-am văzut am fost profund rănită.

M-am speriat atât de tare de mine încât am început să plâng. Şi am plâns toată noaptea. Mă simt foarte norocoasă că îl am pe el în viaţa mea. Este mereu lângă mine", a mai spus ea.

 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si