Initial, Florin Morariu a solicitat reprezentantilor ambasadei noastre in Anglia sa-l ajute cu o locuinta. Apoi, a spus ca este marcat de ceea ce s-a intamplat in acea seara de la inceputul lunii iunie si nu s-a mai intors la brutaria unde lucra. Asa ca, la scurt timp dupa ce a devenit celebru, Morariu s-a intors in tara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A spus ca a fost dezamagit de felul in care l-au tratat autoritatile romane si britanice, ca i-a fost frica, mai ales dupa ce a aparut in presa. A povestit ca ii era tema ca va fi atacat de apropiatii teroristilor si ca autoritatile nu au vrut sa-l protejeze. 

Ajuns acasa, Florin Morariu, dupa ce si-a incercat norocul la un show culinar tv, a spus initial ca va ramane doar pentru vara, asta si pentru ca se angajase la unul dintre restaurantele de la mare ale lui Chef Scarlatescu.
In toamna insa s-a intors acasa, la Iasi, unde se afla si acum. Zilele trecute, el a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii de la o petrecere in familie, iar "eroul cu facalet" se simte foarte bine alaturi de cei dragi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si