Adevarate bombe cu ceas! Asta au gasit pompierii bucuresteni in urma controalelor efectuate in ultimele zile la cluburile din oras. Lasand la o parte mizeria si aerul irespirabil din unele locatii, patronii nu au avut nici cea mai mica intentie de a se asigura ca o tragedie ca cea din Colectiv nu va mai avea loc.

In plin centrul orasului, in zona istorica am gasit un club, din care nimeni n-ar mai avea scapare in caz de dezastru. Localul, aflat la subsolul unei cladiri incadrate in clasa I de risc seismic, are un extinctor la vedere, in zona scenei. 

Doua strazi mai incolo, gasim un alt local, extrem de periculos.  Desi unica iesire nu are nici macar un metru latime, barul este in totalitate imbracat in lemn.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In urma celor 76 de controale facute la toate cluburile din Capitala, pompierii au dat amenzi de peste 164 de mii de lei. Unii patroni de cluburi nici macar nu s-au deranjat sa aplice prevederile de siguranta recomandate de catre pompieri.

In urma controalelor facute la nivel national, pompierii au aplicat peste 650 de amenzi, iar verificarile vor continua si pe tot parcursul lunii decembrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si