Stirea diminetii l-a avut astazi in prim-plan pe actorul Marian Ralea.

Totul a pornit dupa ce un post de televiziune important, unde actorul Marian Ralea a creat fenomenul "Eu sunt magician!", a anuntat ca artistul ar fi incetat din viata.

Fara sa se specifice cauza mortii, stirea, care suna sec si s-a propagat cu repeziciune in toata presa, a fost primita cu mare tristete de catre cei care il apreciaza pe artist.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Din fericire, dupa o simpla verificare aceasta s-a dovedit a fi falsa, Marian Ralea raspunzand la telefon si aratandu-se uimit sa afle...vestea mortii lui: "Nu pot sa cred! Dar cine sa spuna asta şi de ce? Sunt bine, nu am patit nimic!", a spus indragitul artist. Telefonul actorului suna incontinuu, iar el nu făcea fata sa răspundă celor care, nevenindu-le sa creadă, ii telefonau că să afle dacă eşti bine.


Marian Ralea are 59 de ani, iar maine, 20 decembrie, este ziua sa de nastere!

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si