Conform unor surse apropiate acestuia, Stefan Hrusca a ajuns de urgenta la spital, joi seara, din cauza unor probleme la gat, insa nu este nimic grav, iar interpretul nu a avut nevoie de internare.

Se pare ca artistul s-a simtit rau asa ca a apelat la ajutorul unui medic, insa un apropiat de-al acestuia a dezvaluit ca a fost un control de rutina, el nefiind nevoit sa ramana in spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Stefan Hrusca s-a consacrat drept cel mai apreciat interpret de colinde din Romania, concertele sale din perioada Craciunului facand sali arhipline in fiecare an, cantaretul venind special din Canada pentru aceste spectacole. Cu toate acestea, publicul asculta si alte melodii ale lui Hrusca, mai ales ca acesta are in repertoriu multe melodii lansate in perioda in care era folkist in Cenaclul Flacara, potrivit WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si