In ciuda faptului ca, la funaraliile Regelui Mihai a existat un armistitiu intre cele doua parti si totul parea in regula in familie, ei bine, la scurt timp de la inmormantare, nepotul regretatului monarh a fost pus in cateva situatii jenante, care nu aveau cum sa treaca neobservate de cei prezenti la fata locului!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a intamplat in fata Castelului de la Savarsin! Oamenii din zona il iubesc pe Regele Mihai

In mod cu totul surprinzator, Nicolae si logodnica lui nu au fost lasati sa urce in trenul regal, cel care a transportat sicriul de la Bucuresti la Curtea de Arges, iar dupa inhumare,  fostul principe Nicolae a fost alungat si de la parastas, potrivit blogger-itei Lilick Auftakt, cunoscuta in mediul online ca fiind o sustinatoare a liberalilor. In plus, femeia a postat si o imagine cu nepotul Regelui Mihai dezamagit de deciziile Principesei Margareta, care, pe intreaga perioada a evenimentelor, a incercat sa iasa mai mereu in prim-plan!

La fel s-a intamplat si in perioada Sarbatorilor de iarna, atunci cand Principesa Margareta a incercat, si chiar a reusit, sa puncteze la capitolul popularitate! Astfel, surse din preajma Familiei Regale sustin ca ea ar fi comandat in jur de 5000 de pachete, care sa fie date de pomana in Curtea de Arges si in Capitala! “A dorit sa faca totul pentru sufletul Regelui Mihai, asa cum de altfel, este si traditia”, au dezvaluit persoane implicate, care mai sustin ca nu au vreo informative ca Nicolae sa fi iesit in evidenta prin gesturi generoase!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si